Haber

Kendisini uyaran gardiyanı takip edip bıçakladı

Kırşehir’de bekçi BY ve arkadaşları, iş çıkışı eve giderken sokakta karşılaştığı KB ve 2 kişiyi, gürültü yaparak çevreyi rahatsız ettikleri gerekçesiyle uyardı. Korumalar bölgeyi terk ettikten sonra kendilerini takip eden gruptan KB tarafından bıçaklandı. Saldırı sonucu BY kalbinden aldığı darbeyle yaralandı. BY hastaneye kaldırılırken saldırgan gözaltına alındı.

Olay, saat 23.00 sıralarında merkezin Ahi Evran Mahallesi’nde meydana geldi. Kentte görev yapan BY’nin de aralarında bulunduğu mahalle bekçileri, iddiaya göre KB ve yanındaki iki kişiyi mesaisi bittikten sonra arkadaşlarıyla birlikte sokak ortasında alkol içtiklerini gördü. Gardiyanlar 3 kişiyi rahatsızlığa neden oldukları gerekçesiyle uyardı. Grup üyelerinden KB ile korumaları bölgeden yaklaşık 500 metre kadar takip eden güvenlik görevlisi BY arasında tartışma çıktı.

BAKICIYI BIÇAKLA KALBİNDEN YARALADI

KB, cebinden çıkardığı bıçakla gardiyan BY’yi kalbinden yaraladı. Saldırgan diğer korumalar tarafından etkisiz hale getirilirken, ihbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan BY, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Saldırgan KB ve beraberindeki iki kişi gözaltına alındı. 2 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu