Haber

FIFA ve FIFPro oyuncu formaları yılın 11’inde depremzedeler yararına satışta

FIFA ve Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro) tarafından belirlenen erkek ve kadın 11. futbolcularının formaları, geliri Türkiye ve Suriye’deki depremzedelere bağışlanacak müzayedeyle satışa çıkarıldı. .

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği’nden (TPFD) yapılan açıklamaya göre, yılın FIFA ve FIFPro 11 ödüllerini alan dünya yıldızlarının imzaladığı yepyeni formalar, FIFPro’nun girişimlerinden elde edilen gelirle satışa çıkarıldı. Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler yararına bağışlandı.

Müzayede, MatchWornShirt ile ortaklaşa çevrimiçi olarak gerçekleştirilir. En yüksek teklifi verenin sahip olacağı formalar https://www.matchwornshirt.com/event/26-02-2023-fifpro-world-11-special-event adresinde tanıtıldı.

İmzalı formaları satışa çıkarılan yıldızların ortasında erkek futbolcular Lionel Messi, Erling Haaland, Kylian Mbappe, Kevin de Bruyne, Karim Benzema, Luka Modric, Thibaut Courtois, Virgil Van Dijk, Casemiro, Joao Cancelo yer alıyor. , Achraf Hakimi.

Alex Morgan, Alexia Putellas, Beth Mead, Lucy Bronze, Keira Walsh, Maria Leon, Sam Kerr, Leah Williamson, Wendie Renard, Christiane Endler ve Lena Oberdorf gibi kadın futbolunun yıldızlarının imzalı formaları müzayede ile futbolseverlerin beğenisine sunuldu. yöntem.

sariyahsi-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu