Teknoloji

Samsung’tan yeni Galaxy S24 Ultra sürprizi: Galaxy S24 Ultra Limited Edition satışta

SAMSUNG, Promosyon fiyatı ile Galaxy S23 Ultra Limited Edition adlı özel bir paket – ama ne yazık ki sadece vietnam’da– başlatıldı . Bu paket, Galaxy S23 Ultra, Galaxy Watch 5 ve 15W süper hızlı kablosuz şarj cihazı Duo’yu içerir.

Limited Edition paketinde özel veya benzersiz bir renk seçeneği bulunmuyor. Pakette yer alan Galaxy S23 Ultra Phantom Black kaplamaya sahipken, 44 mm büyüklüğündeki Galaxy Watch 5 ise Safir Mavisi rengiyle sunuluyor. Son olarak, Wireless Charger Duo da siyah renkte gelirken, cihaz LTE’siz Bluetooth versiyonudur.

Bu pakete dahil olan telefon, akıllı saat ve kablosuz şarj cihazı özel olmasa da, bu Finite Edition’ın en değerli yanının fiyatı olduğunu söylemek yanlış olmaz. Bu cihazlar için toplam 41.130.000 VND (1.753 $) yerine paketi satın almak isteyenler sadece 31.990.000 VND (1.363 $) ödüyor.

Samsung, perakende ortağı Shopee aracılığıyla Vietnam’da satışa sunulan Galaxy S23 Ultra Limited Edition paketinin 31 Mayıs’ta satışa sunulacağını söyledi. Şirket, benzer bir paketin diğer pazarlarda sunulup sunulmayacağına ilişkin sorulara yanıt vermedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu