Haber

İmamoğlu’ndan CHP İstanbul İl Başkanlığı’na Ziyaret: “Bugün Herkes Duyarlı Olmalı”

EDDA SÖNMEZ

Oy Sonuçları CHP Genel Merkezi’nde takip edecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara’ya hareket etmeden önce partisinin İstanbul İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İl Başkanlığı avukatlarla bir arada oy Süreci takip ettiğini belirten İmamoğlu, bu ziyareti bir eksiklik olup olmadığını sormak için yaptığını söyledi. Yüksek Oyİmamoğlu, heyetinin, ilçe seçim kurullarının ve sandık görevlilerinin, halkın emanet ettiği oya herhangi bir zarar vermeyeceğini ifade ederek, bugün herkesin çok dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

İBB Lideri Ekrem İmamoğlu, maçın ardından CHP İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etti. İmamoğlu, “Seçimle ilgili olumsuz bir şey duydunuz mu?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Şu anda bildiğimiz, her seçimde olan şeyler var, her seçimde duyduğumuz şeyler bunlar. Şu ana kadar tedbirler alınıyor. Umarım böyle devam eder. Bugün herkesin duyarlı olması gerekiyor. parti eksik bir şey var mı diye.buradan da takip ediyorlar.avukatlar var.ancak bugün ana mutat genel müdürlük bu işin temeli olacak.inşallah çok hassas bir gün sağlarlar dediğim gibi Yüksek Seçim Kurulu’ndan İlçe Seçimlerine, sandık başındaki görevliden güvenlik güçlerine kadar hiç ihtiyaç duymadan millet onlara emanet oylara bir sorun çıkarmadan günü tamamlayacaklarını düşünüyor ve inanıyorum. Kullandığı oylar, onur olarak tanımladığımız oylardır.

İBB Başkanı İmamoğlu, basın açıklamasının ardından Ankara’ya gitmek için CHP İstanbul İl Başkanlığı’ndan ayrıldı.

Kaynak: ANKA / Yeni

mecitozu-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu