Haber

MAÇ ÖZETİ | Juventus – Inter maçı özeti! Juventus-Inter maçı saat kaçta? Juventus – Inter maç özetlerini izle!

İtalya Kupası yarı final ilk maçında juventus , sahada kozunu Inter ile paylaştı. 83. dakikada ev sahibi takımın öne geçtiği maçta konuk ekip penaltı golüyle skoru 90+5’e getirdi. İtalya Kupası yarı final karşılaşması Juventus ile Inter arasındaki maçın ne kadar süreceği merak ediliyor. Juventus – Inter maç özetleri arama motorlarında! Juventus-Inter maçı saat kaçta? Juventus – Inter maç özetlerini izle! bir arama yapılıyor.

JUVENTUS – ARA MAÇ ÖZETİ!

TRT Juventus – İnter maçının özetini izleyecek Sporweb sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İtalya Kupası yarı final ilk maçında Juventus, sahasında Inter ile kozunu paylaştı. 83. dakikada ev sahibi takımın öne geçtiği maçta konuk ekip 90+5’te penaltı golüyle skoru eşitledi ve maç 1-1 berabere bitti. Inter’den Lukaku ve Handanovic ile Juventus’tan Cuadrado penaltı golü sonrası yaşanan gerilimde kırmızı kart gördü. İlk yarı 0-0 sona ererken ev sahibi Juventus 83. dakikada Juan Cuadrado’nun golüyle öne geçti.

Bremer 90+4. İnter ceza sahası içinde el oynayarak penaltı kazandı. Romelu Lukaku penaltıdan skoru 90+5’te eşitledi ve mücadele bu sonuçla tamamlandı. Inter’den Lukaku ve Handanovic ile Juventus’tan Cuadrado penaltı golü sonrası yaşanan gerilimde kırmızı kart gördü.

DÖNÜŞ 26 NİSAN’DA

Juventus ile Inter arasındaki ikinci maç 26 Nisan’da 22:00 CEST’de Milano’da oynanacak. Yarı finalin diğer ayağında Cremonese, Fiorentina ile karşılaşacak.

haber-atkaracalar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu