Yaşam

Adım Farah’daki Yakınlaşma Sahnesinden Tolga ve Aybüke’nin Ayrılığına Bugün Televizyon Dünyasında Neler Oluyor?

18 Mayıs Perşembe günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmeleri ve olayları sizler için derledik.

1. FOX TV’de yayınlanan ve Demet Özdemir ile Engin Akyürek’i bir araya getiren Adım Farah’ın son bölümünde Tahir ile Farah’ın sevişme sahnesine damga vurdu.

2. Geçtiğimiz yıllarda FOX ekranlarında yayınlanan “Umudun Olsun” programının sunuculuğunu yapan Muhabir Fulya Öztürk, o programda bir misafirin kendisine delil olarak porno izlettirmesi Fatih Portakal’dan büyük tepki almıştı. Fatih Portakal, daha sonra konuyla ilgili açıklama yapan Fulya Öztürk Gökhan Çınar’ın sunduğu Katarsis programında yeni açıklamalarda bulundu.

3. Son olarak FOX ekranlarının tez yapımı için yeni dönem Tetikçinin Son’a karar verildi. Yeni yayın döneminde FOX’ta yayınlanmaya devam edecek olan Trigger’s Son’un final tarihi belli oldu.

4. “Neyse ki Aşkın Gücü” programının beğenilen çiftlerinden Aybüke ve Tolga, aralarındaki bağı dışarıda daha rahat yaşayabilmek için programdan ayrıldı. Gözlerinin önünde ve tam bir bağla yaşayan çift, uzun süredir birlikte yaşıyor, bazen küskün, bazen barışıyordu. Ancak hayranlarını üzecek bir haber gelince Tolga ve Aybüke ilişkilerini bitirme kararı aldı.

5. FOX ekranlarında yeni döneminde dünyayı kasıp kavuran dizi çarşamba akşamları 20:00’da seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. O3 Medya imzalı drama dizisinin başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek oturuyor. Dizinin yeni bölümleri ilgiyle takip edilirken Adım Farah’ın ne zaman final yapacağı belli oldu. Pekala, adım Farah dönem finali ne zaman?

6. Yerli dizilerin uzun sürmesi sonucu senaristler çok zor durumda kalıyor ve daha uzun bakışma sahneleri yazabiliyorlar. Ortalama 2 saat süren dizilerin büyük çoğunluğu uzun bakışmalar ve sessizlikten ibaretken tiyatro kardeşler Süheyl ve Behzat Uygur bu durumu bir görüntü ile ele aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu