Ekonomi

Southwest Gas Centuri Halka Arz Tanıtım Turunun Başladığını Duyurdu

Southwest Gas Holdings, Inc. (SWX) (Southwest Gas”) bugün Southwest Gas’ın tamamına sahip olduğu iştiraki Centuri Group, Inc. (“Centuri”) tarafından Centuri’nin adi hisselerinden 12.400.000 adet hissenin halka ilk satışı (“Halka Arz”) için bir tanıtım turu başlattığını duyurdu. Centuri, sigortacılara 30 günlük ek 1.860.000 hisseye kadar satın alma opsiyonu tanımıştır. Halka arz fiyat aralığının şu anda hisse başına 18.00 ila 21.00 $ arasında olması bekleniyor. Centuri, hisselerini New York Menkul Kıymetler Borsası ‘nda (“NYSE”) “CTRI” sembolü altında kaydettirmek için yetki almıştır.

Halka arzın tamamlanmasının ardından Southwest Gas, Centuri’nin ihraç edilmiş ve tedavüldeki adi hisse senetlerinin yaklaşık %82,7’sine (veya sigortacıların Centuri’nin adi hisse senetlerinin ilave hisselerini alma opsiyonlarını tamamen kullanmaları halinde yaklaşık %81,0’ına) sahip olacaktır.

UBS Investment Bank, BofA Securities ve J.P. Morgan, planlanan satış için ana ortak talep toplama yöneticileri olarak hizmet vermektedir. Wells Fargo Securities, planlanan satış için bir talep toplama yöneticisi olarak hizmet vermektedir. Baird, KeyBanc Capital Markets ve Siebert Williams Shank planlanan satış için eş-yönetici olarak hizmet verecektir.

Satışa ilişkin Form S-1 beyanı ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ‘na (“SEC“) sunulmuştur ancak henüz onaylanmamıştır. Beyan onaylanana kadar bu menkul kıymetler satılamaz ve satın alma teklifleri kabul edilemez. Halka arz yalnızca bir izahname aracılığıyla gerçekleştirilecek olup, bu izahnamenin kopyaları mevcut olduğunda www.sec.gov adresindeki SEC ‘den ve şu adresten temin edilebilir: UBS Securities LLC, Attention: Prospektüs Departmanı, 1285 Avenue of the Americas, New York, NY 10019 veya e-posta yoluyla: [email protected]; BofA Securities, Attention: Prospektüs Departmanı, NC1-022-02-25, 201 North Tryon Street, Charlotte, North Carolina 28255-0001 veya e-posta yoluyla: [email protected]; veya J.P. Morgan Securities LLC, Attention: Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, 866-803-9204 numaralı telefondan veya [email protected] adresinden e-posta yoluyla.

Bu makale AI yardımıyla oluşturulmuş ve çevrilmiş ve bir editör tarafından gözden geçirilmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakınız.

balcovaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu