Haber

Özgür Özel’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine yanıt: “Efendim” demek kötü bir şey değil ama önce emeklilere bir şeyler söylemesi gerekiyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Özgür Efendi daha başlamadan listenin en altına düşmeyi başardı.” dedi. Sözlerinize cevap verdi. Özel, “Efendim denmesi kötü bir şey değil. Ama bir şey söyleyecekse emeklilere de söylemeli; önce bu 10 bin lirayı asgari ücret seviyesine çıkarmalı.”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: ÖZGÜR EFENDİ LİSTENİN SONUNDA YER ALMAYI BAŞARDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin İstanbul’da ilçe belediye başkan adaylarını açıkladığı törende eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve halefi Özgür Özel hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Bizim dönemimizde bu partinin genel başkanı iki kez değişti ama her seferinde siyasi nitelik ve kalibre olarak diğerlerinin önüne geçti. Rahmetli Deniz Baykal’la pek çok konuda anlaşamadık ama siyasi anlayışının kıymetini biliyor muydu? Bilgi mi? Kemal Bey’le çok tartıştık. Onun da kendine ait bir şeyleri vardı.” “Bir tarzı, üslubu ve misyonu vardı. Özgür Efendi daha başlamadan listenin en altına düşmeyi başardı.” söz konusu.

ÖZEL: efendimi aramak kötü bir şey değil

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini hedef alan sözlerine yanıt verdi. Çankaya Belediyesi Abidinpaşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi’nin açılış programında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özel, şunları söyledi: “Emeklilere bir müjde var. haberler Onlar bekliyorlar. Bu kadar yoksulluk ve bu kadar düşük emekli maaşıyla baş başa kaldığında bana ne diyeceğini düşünüyor. Düşündü, düşündü ve ‘Özgür Efendi’ demeyi uygun buldu. Yemin ederim efendim demek kötü bir şey değil. Yıllarca, aylarca düşünüp düşündüyse ve bana söyleyecek kelime olarak ‘usta’ lakabını bulduysa bu bizim ustalığımızdandır.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel

“O EMEKLİLERE BİR ŞEY SÖYLESİN, SONRA CEVAP VERİRİM”

Ama bir şey söyleyecekse emeklilere de söylemeli: Önce bu 10 bin lirayı taban fiyat seviyesine çıkarın. Taban fiyat düzeyi ve en düşük emekli maaşı 17 bin 2 lira olsun. O zaman ona cevap vereceğim.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu