Haber

Nicolas Pepe’nin Forma Numarasını Trabzonspor Taraftarları Belirleyecek

TRABZONSPOR Kulübü, taraftarlardan Fildişi Sahili’nden yeni transfer Nicolas Pepe’nin forma numarasını istedi. Bordo-Mavili takımın yeni yıldızının forma numarasını Socios.com uygulamasını kullanan Trabzonspor Taraftar Token sahibi taraftarlar belirleyecek.

Trabzonspor Kulübü, oyuncunun giyeceği forma numarasını taraftarlara seçtiriyor. Taraftar etkileşimi ve ödül platformu Socios.com’da yapılacak oylamayla Trabzonspor Taraftar Token sahipleri, Nicolas Pepe’nin bu sezon giyeceği forma numarasını belirleyecek. 2019 yılında Nice’ten Arsenal’e transfer olan ve İngiltere grubunda 112 maça çıkan tecrübeli futbolcu, takıma 27 gol, 21 asistlik katkı sağladı.

Bu sezon Trabzonspor forması giyecek 29 yaşındaki Fildişili kanat oyuncusunun forma numarası ya doğum tarihini simgeleyen 29 Mayıs 29 ya da 13 olacak. Socios.com uygulamasını indirip satın alan taraftarlar Trabzonspor Taraftarını Token, Fildişi Sahilli futbolcunun bordo-mavili formanın numarasını uygulama üzerinden yapılacak oylamayla belirleyecek.

PEPE: SONUÇLARI HEYECANLA BEKLİYORUM

Trabzonspor’un yeni transferi Pepe, “Bu kulübe katıldığım için çok mutluyum. Diğer takımlardan da çok teklif aldım ama bu sezon büyük bir Türk kulübüne gelip şampiyonluk kazanmak istedim. Bu sezon sizlerle birlikte daha nice başarılara imza atmak istiyorum” dedi. Böyle bir deneyim benim için de bir ilk olacak.” Büyük Trabzonspor taraftarının kararını sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

sapancahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu