Haber

Netanyahu’nun Gazze’de Avrupalı ​​paralı askerleri kullandığı ortaya çıktı! Haftalık 120 bin TL ödüyorlar

30 gündür Gazze’ye üst üste saldırılar düzenleyen ve binlerce Filistinliyi öldüren İsrail ordusunun, Avrupa’dan paralı askerler getirdiği öğrenildi. Ukrayna safında Rusya’ya karşı savaşan İspanyol bir paralı askerin İsrail ordusuna katılmak için haftada 120 bin TL aldığı ortaya çıktı.

GAZZE BOMBALARLA YOK EDİLDİ

İsrail ordusu Gazze’deki soykırımında hız kesmiyor. 7 Ekim’de başlayan çatışmalar 30’uncu gününe girerken, Gazze bombardımanlarla adeta yerle bir oldu. Binlerce Filistinlinin hayatını kaybettiği saldırılarda ölenlerin çoğunluğunun kadın ve çocuklardan oluşması tepkilerin odağında yer aldı.

İSRAİL’İN AVRUPA’DAN PARALI ASKER GETİRDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Saldırılarını her geçen gün yeni hamlelerle sürdüren İsrail’in Gazze’de Avrupalı ​​askerleri kullandığı ortaya çıktı. Açıklama İspanyol El Mundo gazetesinde yayınlandı. El Mundo, İsrail’in paralı asker çalıştırdığını duyurdu.

İSPANYOL PARALI ASKERİN RÖPORTAJI YAYINLANDI

Söz konusu haberlerde, neo-Nazi grubuyla bağlantılı olduğu ve Rusya’ya karşı Ukrayna’nın yanında savaştığı bildirilen İspanyol paralı asker Pedro Diaz Flores ile yapılan bir röportaj da yer alıyordu.

İspanyol paralı asker Pedro Diaz Flores (Fotoğrafta en sağda)

“İSRAİL İYİ DONANIM KULLANIYOR”

Röportajda İsrail’e para için geldiğini söyleyen Flores, eşinden çok memnun olduğunu vurguladı. İsrail’in iyi teçhizat kullandığının altını çizen Flores, ordunun sessiz çalıştığını da söyledi.

“ÇOK İYİ PARA ÖDÜYORLAR”

İspanyol paralı askerlerinin kazancına ilişkin ise, “İsrail’e para için geldim. Çok iyi maaş veriyorlar. Haftalık 120 bin TL.”
“Para alıyorum (3 bin 900 euro)” dedi.

orta-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu