Yaşam

Model Sika Moon, yapay zekayla yarattığı kopya sayesinde ayda 20 bin dolar kazanıyor

Daha önce cinsel içerikli filmlerde rol alan 28 yaşındaki model Sika Moon, yapay zeka ile yaptığı kopyalama sayesinde ayda 20 bin dolar kazandığını söyledi. Sika, bu rakamın müstehcen sinemalardan kazandığından çok daha fazla olduğunu söyledi.

BİR KOPYA OLUŞTURULDU

Berlin’de yaşayan 28 yaşındaki model Sika Moon, binlerce hayranıyla iletişim kurmak için yapay zeka (AI) kullanarak kendisinin bir kopyasını yarattı.

20 BİN DOLAR KAZANDI

Takipçileriyle sürekli etkileşim halinde olduğunu belirten Sika Moon, yapay zeka ile yaptığı kopyalama sayesinde ayda 20 bin dolar kazandığını söyledi.

POTANSİYELİNE BAYILIYORUM

Sika şunları söyledi: “Yetişkinlere yönelik eğlence sektöründe beş yıl çalıştıktan sonra, bu işteki tekrarlayan ve yaratıcı olmayan çalışmalardan sıkıldım. Sanat yaratmaya geri dönmeye karar verdim ve “AI” destekli sanat yaratımının potansiyeli beni büyüledi. Bu nedenle yapay zeka araçlarının yardımıyla kendimi her zaman hayalini kurduğum kıza dönüştüm.” “Bunu bu şekilde yeniden yarattım. Mükemmel, daima genç kişiliğimle.”

YAPAY ZEKA’NIN GETİRDİĞİ İYİLİK STANDARTLARINA KARŞI UYARILMIŞTI

Psikolog Dr. Catherine Hallissey, yapay zeka kullanarak olmasını istedikleri kişileri yaratan bireylerin daha dikkatli olmaları, zararlı ve uygunsuz nezaket standartlarından kaçınmaları gerektiğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu