Ekonomi

Lider Erdoğan kritik kararları açıkladı! Üniversite öğrencilerine müjde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024 yılı için kredi ve burs sayısını lisans öğrencilerine 2 bin liraya, yüksek lisans öğrencilerine 4 bin liraya, doktora öğrencilerine ise 6 bin liraya çıkardıklarını açıkladı.

Ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulunan Önder Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

Emekli olsun, kamu görevlisi olsun, işçi olsun hiçbir çalışanımızı enflasyona maruz bırakmayacağımızın bilinmesini isterim.

Afetten zarar gören 11 ilimizde 200 bin konutun inşaatı hızla devam ediyor. Yılsonuna kadar 41 bin konut ve 5 bin köy evini teslim etmeyi planlıyoruz.

FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ

Deprem Bölgesindeki KOBİ’lerimize yönelik KOSGEB aracılığıyla yeni bir kredi paketini başlatıyoruz. Dünya Bankası iş birliğiyle işletme başına 200 bin liradan 750 bin liraya kadar faizsiz kredi vereceğiz. Ayrıca son aylarda aklımızı en çok kurcalayan hayat pahalılığı ve enflasyon sorunlarına karşı da gerekli önlemleri alıyoruz. Hiçbir ekonomik temeli olmayan bahanelerle milletin gıdasını, ekmeğini yok eden fırsatçılara kesinlikle tolerans göstermeyeceğiz.

İNDİRİM KAMPANYASI

Farklı kampanyalarla iş dünyamızı enflasyonla mücadelemize dahil ediyoruz. “İndirim kampanyamız” davetimize 50 bine yakın şubesi bulunan 400’ü aşkın firma katıldı ve bu sayı her geçen gün artıyor.

Tüm dünyayı olduğu gibi bizi de olumsuz etkileyen enflasyonu yeniden tek haneye indireceğiz.

doganhisarhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu