Haber

Kağıthane’de motosiklet hırsızlığı

KAĞITHANE’de sabah saatlerinde sokağa çıkan iki zanlı, park halindeki motosikletin direksiyon kilidini kırdı. Zanlılar motosikleti sokakta bekleyen arkadaşlarına teslim etti. motosikletine binerek hızla olay yerinden uzaklaştı. Motosikletin çalınma anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Motosiklet sahibi Mert Farsakoğlu, “Aynı gece sabahı bizden başka 5 farklı motorun çalındığını görüyoruz. Kamerada fark ettik ama karakola gittiğimizde siz beşincisiniz dediler.” bugün gelen kişi. Motorumuzun bir an önce bulunmasını ve suçluların cezalandırılmasını istiyoruz.”

Olay, Salı günü Gültepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde sokağa gelen iki şüpheli, park halindeki motosikletin yanına yaklaştı. Motosikletin kilidini kıran zanlılar, motosikleti sokağın başında arkadaşlarına teslim etti. Cadde başında bekleyen zanlı motosikletine binerek hızla olay yerinden ayrıldı.

HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Görüntülerde sokağa çıkan iki zanlının park halindeki motosikletin hemen yanında yürüdüğü görülüyor. Cadde başında motosikleti arkadaşlarına veren zanlılar çevreyi seyrederken, bir kişi motosiklete binerek olay yerinden ayrıldı.

“AYNI GECE SABAHINDA BEŞ FARKLI MOTOSİKLETİN ÇALINDIĞINI GÖRÜYORUZ”

Motosikleti çalınan Mert Farsakoğlu, “Gece 01:00’de işten geldim. Her zamanki gibi motosikletimi direksiyonu kilitli bıraktım. Yandaki esnaf arkadaşımız da 24 saat açık. O sabah 1 saat evdeyim.Dönüşte cadde başında motosikletimi görüyor ama işe gittiğimi zannediyor.Çünkü işe çok erken gideceğim.Görüntülerde 2 tane elimden alıyor. çocuk motorsikletleri sokağın başına kadar.Sonra diğeri yani hırsız aslında evimin yan sokağına motosikleti indiriyor.Görselleri araştırdığımızda aynı yoldan başka motorların da geldiğini görüyoruz. olay karakola gitti.Biz hariç.Aynı gecenin sabahında 5 farklı motosikletin çalındığını görüyoruz.Kameradan anlıyoruz ama karakola gittiğimizde bunu yapan 5. kişi olduğunuzu söylediler. bugün geldi.Görsellerde aynı kişilerin beş farklı motor çaldığını görüyoruz. Yanlış kişilerin bulunmasını istiyoruz. Kamera kayıtlarında yüzleri net ve net. Motorumuz hemen bulunur ve suçlular cezalandırılır. istiyoruz. ‘ O konuştu.

polateliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu