Haber

İş adamı Yücel Yalçınkaya Çekmeköy Belediye Başkanı adayı oldu

İş adamı Yücel Yalçınkaya Çekmeköy Belediye Başkanı Adayı Oldu

İş adamı Yücel Yalçınkaya, Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Adayı için AK Parti’ye başvurdu

İSTANBUL – İş dünyasının başarılı isimlerinden Yücel Yalçınkaya, AK Parti’den Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olmak için başvuruda bulundu.

AK Parti’de belediye başkanlığı için aday başvuruları devam ediyor. Çekmeköy Belediyesi’nde 3 dönem Meclis Üyesi olarak görev yapan ve Anadolu Entegratör ve Sanayici İş Adamları Derneği ASİAD Kurucu Başkanı Yücel Yalçınkaya, AK Parti Çekmeköy Belediyesi Lider Adayı için AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na başvurdu.

Yalçınkaya’nın adaylık başvurusu sırasında Çekmeköy’de faaliyet gösteren çok sayıda sivil toplum kuruluşunun başkanları, mahalle muhtarları ve dernek başkanlarından oluşan kalabalık bir grup, kendisine destek olmak için Çekmeköy AK Parti İlçe Başkanlığı binası önünde toplandı.

“Belediyenin tüm teknik yapılarını bilen bir kardeşiniz olarak Çekmeköy’ün her yerini kucaklayacak bir aday olarak buradayım.”

AK Parti’den Çekmeköy Belediyesi Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Yücel Yalçınkaya, “Bugün bize eşlik eden STK’lar, muhtarlar, esnaf ve vatandaşlarla birlikte Çekmeköy Belediye Başkan Adayı adaylığı başvurumuzu ilçe belediye başkanımıza sunduk. Uzun yıllardır Çekmeköy’de siyasetin içindeyim.Çekmeköy’ün tüm sokaklarını, mahallelerini bilen, belediyenin tüm teknik yapılarını bilen bir kardeşiniz olarak Çekmeköy’ün her kesimini kucaklayacak bir aday olarak buradayım. Çekmeköy’de oyların yüzde 60’ını alacağımızın sözünü verdik, inşallah. Liderimiz bizi nezaketle ağırladı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Teşekkür ederiz.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu