Teknoloji

Google’ın Ayakkabısı Her Zaman Alınabilir: ChatGPT ile Bing Chrome ve Diğer Tarayıcılara Geliyor!

ChatGPT’nin geliştiricisi, OpenAI’deki en büyük yatırımcıdır. Microsoft Yapay zeka konusunda da harika bir sesi var. Şirket, ChatGPT’yi tarayıcısı ve arama motoru Bing’e dahil etti. Bing AIBunu” adı altında bütünleştirerek gösterdi.

Altı ay önce yapılan bu entegrasyon ile Chrome ve diğer tarayıcıların akıbeti hakkında uzun vadeli kıyamet senaryoları çizildi ve bugün beklenmedik bir haber geldi. Microsoft, ChatGPT destekli Bing’i piyasaya sürdü ayrıca üçüncü taraf tarayıcılara da açılacaktıraçıkladı.

ChatGPT ile Bing, diğer tarayıcılarda da kullanılabilecek!

Microsoft, normalde yalnızca Microsoft Edge tarayıcısında bulunan ChatGPT tabanlı Bing arama motorunu başlattı. diğer tarayıcılarda kullanılabilir açıkladı. Şirket tarafından paylaşılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Artık Bing’in bir parçası olan yeni ve kullanışlı özelliklerle birlikte, yakında web ve mobilde üçüncü taraf tarayıcılarda yeni yapay zeka destekli Bing’i deneyimlemeye başlayabileceğinizi duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Bing’in harika avantajlarından en iyi şekilde yararlanacaksınız ve bu süreçte ihtiyaçlarınızı karşılamak için farklı tarayıcılarda optimizasyon yapmaya devam edeceğiz.”

Şubat ayında duyurulan Bing – ChatGPT entegrasyonu, Mayıs ayından bu yana Edge kullanıcılarının kullanımına açıldı. Bing AI, önümüzdeki dönemde iOS ve Android’de de kullanıma sunulacak, SwiftKey klavye uygulaması bileentegre edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu