Haber

Gazeteci İsmet Demirdöğen, Pir Sultan Abdal Cemevi ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Çağdaş Gazeteciler Cemiyeti eski Genel Başkanı, eski RTÜK üyesi; ANKA Haber Ajansı’nda meslek hayatına başlayan 63 yaşındaki gazeteci İsmet Demirdöğen, dün Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İsmet Demirdöğen için bugün Pir Sultan Abdal Cemevi ve Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi. Demirdöğen, törenin ardından Ankara Gölbaşı Mezarlığı’na defnedildi.

RTÜK eski üyelerinden Çağdaş Gazeteciler Cemiyeti’nin önceki dönem Genel Başkanı gazeteci İsmet Demirdöğen, dün Ankara’da bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Demirdöğen için bugün Pir Sultan Abdal Cemevi ve Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi. merasim; Genel Başkanlar, CHP Genel Başkan ve Millet İttifakı Başkan adayı Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Kuşoğlu ve Oğuz Kaan Salıcı, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, çok sayıda eski ve yeni CHP Milletvekili ve HDP Milletvekili, RTÜK CHP kontenjanından seçilen üyeler İlhan Taşcı ve Okan Konuralp; Meslek kuruluşlarının temsilcileri, aile, yakınları ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Demirdöğen, törenin ardından Gölbaşı Mezarlığı’na defnedildi.

İSMET DEMİRDÖĞEN’İN BİYOGRAFİSİ

1960 yılında Tunceli’nin Hozat ilçesinde dünyaya gelen İsmet Demirdöğen, Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu’ndan mezun olmuştur. Gazeteciliğe ANKA Haber Ajansı’nda başladı. Çeşitli gazete, dergi ve televizyonlarda; Muhabirlik, TBMM büro şefliği, haber müdürlüğü, haber koordinatörlüğü ve Ankara Temsilciliği görevlerinde bulundu. 1996-2003 yılları arasında Çağdaş Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanlığı görevini yürüttü. 2013-2015 yılları arasında CHP Meclis Kümelenmesi basın danışmanı olarak görev yaptı. Daha sonra CHP kontenjanından RTÜK üyeliğine seçildi. Demirdöğen, 2015-2019 ortalarında bu görevi yürüttü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu