Ekonomi

Fikirleri ürüne dönüştüren Triber Shop, 2.8 milyon TL’lik fon talebiyle yatırım turunda

İçerik üreticileri, influencerlar, tasarımcılar, kendi markasıyla e-ticarete girme aşamasında olan kullanıcıların yaratıcı çalışma fikirlerini hayata geçiren teknoloji ve üretim girişimi Triber Shop yatırım türünü başlattı. Şirket hisselerinin %10’unu yatırımcılara ihraç ederek 2,8 milyon TL kaynak talep eden Triber Shop, talep üzerine baskı hizmeti ile gelişmiş yazılımları birleştiren öncü bir kuruluştur. Triber’in, kullanıcıların üretim dışındaki e-ticaret altyapısı, raporlama, stok yönetimi, sevkiyat ve müşteri hizmetleri gibi uçtan uca süreçleri tek bir panel üzerinden yönetebilmelerini sağlayan fon bulma platformundaki yatırım türü Ekim ayına kadar devam edecek. 7, 2023.

 

İçerik üreticilerinin, influencer’ların, tasarımcıların ya da kendi markasıyla e-ticarete girmek isteyen kullanıcıların fikirlerini işlerine dönüştüren Triber, paylaşıma dayalı bir kitlesel fonlama türü olarak ortaya çıktı. Kullanıcıların işlerini tasarlamalarına, mağazalarını oluşturmalarına ve pazaryerleri ile entegre olmalarına olanak sağlayan uçtan uca teknoloji platformu Triber, 2,8 milyon fon talebi ile başladığı yatırım türünde %10 şirket hissesini yatırımcılarına sunuyor. 2030 yılına kadar dünya çapında bileşik yıllık %26,1 büyüme hızına ulaşması beklenen talep üzerine baskı pazarında faaliyet gösteren kurumsal şirket, Türkiye’nin üretim gücünü dünyanın entegrasyon teknolojileri ile birleştirerek küresel oyunculardan biri olmayı hedefliyor. Market. Girişim şirketi, gerçekleştirdiği yatırım turu sonunda topladığı fonlarla birlikte mevcut 65 bin TL olan sermayesine bilançosunda sermaye yedekleri kaleminde yer alan toplam 767 bin 864 TL’yi daha ekleyecek. 7 Ekim’e kadar devam edecek.

Yatırımcılara bedelsiz hisse, indirim ve ikram imkanları sunulacak

Yatırım türünün başlangıç ​​tarihi olan 8 Ağustos Salı günü saat 10.00 itibari ile 10 iş günü içerisinde EFT veya kredi kartı ile yapılan yatırımlarda yatırımcılara yüzde 30 ek pay vereceğini açıklayan Triber, yeni portföyüne yüzde 10 ekledi. fon bulucu platformunda yatırım türüne yatırım yapan ortaklar, ilk alımlarında 1 yıl süreyle geçerlidir. indirimi belirleyecektir.

Ayrıca 5 bin – 10 bin TL arası yatırım yapanlara 3 ay geçerli Triber Platinum Üyelik ve 1 Triber Basic Boxy, 20 bin TL ve üzeri yatırım yapanlara 6 aylık Triber Platinum Üyelik ve 1 Triber Basic Boxy 10 bin – 20 bin TL ortasında yatırım yapın. Yatırım yapanlara 1 yıllık Triber Platinum Üyeliği ve 1 Triber Basic Boxy hediye edilecek.

 

“Triber’de ürünler talebe göre üretildiği için ölü stok sorunu yok”

Hizmetleri ve elde edilecek fonların kullanım alanları hakkında bilgi veren Triber CEO’su Bilge Sarıgöllü, “Talep üzerine baskı pazarında faaliyet gösteren Triber’i uçtan uca sipariş karşılama hizmeti olarak tanımlayabiliriz. insanların fikirlerini markalara ve işlere dönüştürmesine yardımcı olan. Triber kullanıcıları, gelişmiş yazılımlar sayesinde sıfır sermaye ve tek tıkla kendi e-ticaret markalarını oluşturabilir, tasarım panelimiz üzerinden ürünlerini tasarlayarak mağazalarına ekleyebilir, kategoriler açabilir, eser listeleri oluşturabilir ve özelleştirilmiş renklerle mağazalarını kişiselleştirebilirler. Print-on-demand teknolojisinin doğası gereği, Triber’deki işler sadece talep edildiğinde üretilir, bu nedenle ölü stok sorunu yoktur. E-ticaret altyapısı, üretim, stok yönetimi, sevkiyat ve müşteri hizmetleri gibi süreçleri de yöneten Triber, öncelikle içerik üreticileri, influencer’lar, tasarımcılar ve e-ticaret girişimcileri tarafından tercih edilen ancak yaratıcı bir fikri olan ya da sadece çalışan kişiler tarafından tercih ediliyor. e-ticaret. Gelir elde etmek isteyen kullanıcıların da ilgisini çekiyor. Global pazardaki rakipleri ile kıyaslandığında düşük maliyetli, yüksek kaliteli ve kapsamlı hizmet anlayışı ile son derece avantajlı bir konumdadır. Lansmandan sonraki ilk yılda pazarda yer edinip hızla büyümeyi başardık ve artan e-ticaret penetrasyonunun da etkisiyle kullanıcılarımızın ihtiyaç duyduğu uçtan uca hizmetleri sunma konusundaki eksikliklerimizi giderdik. . Bu hizmete ihtiyacı olan ancak Triber’den haberi olmayan binlerce insan olduğunu biliyoruz. Yatırım türü ile elde edeceğimiz fonların bir kısmını pazarlama alanında kullanarak hacmimizi artıracağız. Mevcut e-ticaret entegrasyonlarımıza yenilerini ekleyerek entegre sistemlerimizi genişleteceğiz. Üretim alanımızda büyük standartları yakalayacak, operasyon alanında iyileştirmeler sağlayacak ve hacim olarak yeterli bir bant oluşturacağız” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu