Haber

Deprem tahmincisinden yeni uyarı: Bu bölgelerden birinde deprem olma ihtimali yüksek

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin yankıları sürerken isabetli iddialarıyla dikkat çeken Avustralyalı astronom Frank Hoogerbeets’ten bir dikkat çekici uyarı daha geldi.

5 NOKTAYA DİKKAT

“Gezegenlerin konumu” ile depremleri bir kez daha tahmin eden Hoogerbeets, “ABD’nin batısı, batı Himalayalar, İran, Endonezya-Pasifik ve Karayipler bölgelerinden birinde deprem olma ihtimali yüksek” dedi.

MART AYININ İLK HAFTASINI BELİRLEYDİ

Öte yandan Hoogerbeets, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada mart ayının ilk haftasına dikkat çekerek yeni bir deprem olabileceğini iddia etmişti. Söz konusu dönemde Dünya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin yakınsayacağını söyleyen Hoogerbeets, bunun büyük depremlere neden olabileceğini savunarak, “Mart ayının ilk haftası çok kritik. 2’sinde kritik gezegen geometrisinin yakınsamasını görüyoruz. Bu çok önemli olacak. Ayın 2’sinde 9 saat içinde Dünya’yı içeren bir gezegen kavuşumu olacak. Bu Dünya, Merkür ve Satürn olacak. Bu kritik olacak. 6’nın çok üzerinde birden fazla sismik olay olabilir. Mart ayının bu ilk haftasında. Bilinmesi mümkün değil. Yine çok 7. 8’in çok üzerinde bir sismik olay olabilir.” dedi.

“ÖZEL YAZILIM GELİŞTİRDİM”

Pek çok kullanıcı deprem uzmanlarının nasıl bu tür tahminlerde bulunduğunu anlayamazken, Hoogerbeets yeni bir açıklama yaptı. Araştırmacı, “Türk medyasının iddia ettiği gibi kahin ve kahin değilim. Ve hiçbir zaman büyük depremler için kesin bir tarih vermedim. Dünya ve gezegen durumları arasındaki bağlantılar üzerine çalışan bir araştırmacıyım, özel bir yazılım geliştirdim. bu amaç için.” terimleri kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu