Haber

Deprem Bölgesinde Yaralar Sarıldı

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta görevlendirilen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, planlama ve uyum çalışmalarına takviyeler veriyor. Sarsıntı bölgesindeki yaralar devletin ve milletin desteğiyle sarılıyor.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin ardından 11 ilde büyük yıkım meydana geldi. Depremin ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından Kahramanmaraş’ın Onikisubat ilçesine İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş görevlendirildi. Zelzele bölgesinde yer alan Lider Taban, İnegöl Belediyesi çalışanları ile birlikte bölgedeki yaraları sarmak için çalışıyor.

BAŞKAN TABAN DEPREM BÖLGESİNDE

Başkan Taban ve Mustafa Durmuş, Kahramanmaraş’ın Onikisubat ilçesinde; Bölgede devam eden çalışmaları koordine etmek ve Belediye Başkanı ve Kaymakam’a takviye sağlamakla görevlidir. Özellikle arama kurtarma çalışmaları, enkaz kaldırma, uyumlaştırma ve yardım dağıtımı konularında çalışmaktadır. Bu kapsamda Kahramanmaraş Milletvekili Yetenekli Ünal başkanlığında bölgedeki tüm Belediye Başkanları ile istişare toplantısı yapıldı. Lider Taban bu toplantıyı sosyal medya hesaplarından “Planlama ve koordinasyon çalışmalarımız devam ediyor” sözleriyle paylaştı.

YARALAR KAPLANDI

Öte yandan arama kurtarma ekiplerinin dönmesine rağmen çok sayıda İnegöl Belediyesi çalışanı bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle her gün 11 bin kişiye sıcak yemek ulaştıran Yemek Kamyonu, Onikişubat ilçesinde kışın soğuk günlerinde bölge halkına büyük takviye sağlıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

onikisubat-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu