Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gençlere çağrı: Çizmeye çalıştıkları kara tabloya bakmayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2. tıp seçimlerine 8 gün kala sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Erdoğan bu kez gençlere seslendi.

“ÇİZMEYE ÇALIŞTIKLARI KARANLIK RESME İZİN VERMEYİN”

Erdoğan, “Genç kardeşlerim Hazreti Mevlana diyor ki, ‘Testinin içinde ne varsa dışarı sızar’ Onların yalanlarına, çizmeye çalıştıkları karanlık tabloya lütfen itibar etmeyin.

“21 YILDIR DEVLETTEYİZ”

Her zaman yanındayız. 21 yıldır iktidardayız. Bu 21 yıl boyunca hiçbir genç kardeşimin yaşam tarzına karışmadık, kimsenin de bir diğerinin giyimine, fikrine, beklentilerine, zevklerine karışmasına izin vermedik. Ülkemize kazandırdığımız bunca eser, yatırım ve proje yanında sizlerin fikirlerinizi özgürce konuşmanız, gençliğinizi özgürce ve doyasıya yaşamanız için çok çalıştık.

“Hedeflerimize İlerliyoruz”

Bugün her türlü sanatsal etkinliğin kolaylıkla düzenlenebildiği, uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapan, sporun, müziğin, bilimin ve teknolojinin hayatımıza her zamankinden daha fazla dahil olduğu bir ülkede yaşıyoruz. 208 üniversitemiz, 96 teknoparkımız, 316 tasarım merkezimiz ve 1.249 Ar-Ge merkezimiz ile hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz.

“28 MAYIS’TAN SONRA TÜRK YÜZYILININ İNŞASINA BAŞLIYORUZ”

1 milyondan fazla gencin yarıştığı TEKNOFEST ile potansiyelinizi ortaya koyabileceğiniz ve dünya ile rekabet edebileceğiniz platformlarımız var. Milli Teknoloji Atağımız sayesinde teknoloji sadece tüketilmiyor; Tasarlayan, geliştiren ve üreten bir ülke oluyoruz.

Tüm bunları sizin için yaptık; Takviyeniz, emeğiniz, alın teriniz ve fikirleriniz ile başardık. 28 Mayıs’tan sonra inşallah Türk Yüzyılı’nın inşasına sizlerle birlikte başlayacağız.”

guzelyurthaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu