Yaşam

Bayraklı çocukları tiyatro şenliğinde doyasıya eğlendi

Bayraklı Belediyesi’nin TAKSAV iş birliğiyle hayata geçirdiği tiyatro oyunlarını ilçedeki kültür merkezlerinde yüzlerce çocuk izledi. 2 haftada 6 oyunun sahnelendiği oyunlarda çocuklar hem eğlenip hem de öğrenme fırsatı buldu. Önder Serdar Sandal, “Çocuklarımızı destekleyecek ve eğlendirecek kültür ve sanat etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

6 OYUN, YÜZLERCE ÇOCUK, BÜYÜK MEMNUNİYET

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen İzmir Uluslararası Tiyatro Festivali heyecanı Bayraklı’da da yaşandı. Bayraklı Belediyesi’nin Toplumsal Araştırmalar Kültür Sanat Vakfı (TAKSAV) iş birliğiyle düzenlediği tiyatro şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Salonları dolduran çocuklar, gösterilerle doyasıya eğlendi. 2 hafta sonu seyirciyle buluşan oyunlara yüzlerce çocuk yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikler kapsamında ‘Karagöz Yazıcı, Dedektif Pamuk, Çekirdek Prens, Alice Harikalar Diyarında, Ali Baba’nın Çiftliğinin Görünmeyen Hikayesi ve Alaaddin’in Sihirli Lambası’ adlı tiyatro oyunları sahnelendi. Gösterileri izleyen yüzlerce çocuğun memnuniyeti yüzlerine yansıdı. Seyircilerin beğenisini kazanan oyunlarda insan, hayvan ve doğa sevgisinin yanı sıra dostluk, kardeşlik ve kardeşlik duyguları anlatılmıştır.

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ DEVAM EDECEK

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Çocuklarımızın gelişimine destek olmayı birincil görevlerimizden biri olarak görüyoruz. Bu kapsamda yıl boyunca kültür sanat etkinliklerimizde çocuklarımızı bir araya getiriyoruz. Geleceklerini şekillendirecek projeleri hayata geçirmeye, eğlenirken öğrenmelerini sağlayacak etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu