Teknoloji

Axoft, WatchGuard’ın Yeni Distribütörü Oldu

Dijital teknolojiler ve hizmetler sağlamada bir kanal uzmanı olan Axoft, entegre siber güvenlik küresel başkanı WatchGuard’ın yeni distribütörüdür. Bu kapsamda Türkiye için başlayan distribütörlük görüşmeleri, Türkiye, Azerbaycan ve Kazakistan’ın da yer aldığı bir anlaşma ile sonuçlandı.

Dijital teknolojiler ve hizmetler sağlama konusunda bir kanal uzmanı olan Axoft, entegre siber güvenliğin küresel başkanı WatchGuard ile iş birliği yaptı. İki şirket arasında imzalanan işbirliği anlaşması ile Axoft, WatchGuard’ın distribütörlüğünü üstlendi. Türkiye için başlayan dağıtım müzakereleri, Türkiye, Azerbaycan ve Kazakistan’ın yer aldığı bir anlaşma ile sonuçlandı. WatchGuard ve Axoft, yapılan anlaşma kapsamında Türkiye’de daha geniş bir alanda analiz ortaklarına ulaşmayı hedeflemektedir. Axoft iş ortakları, WatchGuard’ın MSSP platformunu kullanarak müşterilerine tek bir noktadan entegre güvenlik çözümleri sunabilecek.

“WatchGuard’ın Çözümleri Axoft’un Deneyimiyle Birleşiyor”

Artan siber saldırılara karşı alınacak önlemlerin sayısının ve karmaşıklığının artmasının iş ortaklarını ve müşterileri oldukça zor duruma soktuğunu vurgulayan Yusuf Evmez, “WatchGuard olarak bu analizleri olabildiğince kolay hale getiriyor, dağıtıyor, kuruyor ve yönetiyoruz. onları merkezi platformumuz WatchGuard Cloud aracılığıyla. Ayrıca müşterilerimize ağ güvenliği, çok faktörlü kimlik doğrulama, uç nokta güvenliği ve Wi-Fi ağ güvenliğini tek bir platformda birleştirerek bir platform hizmeti sunuyoruz. Müşterilerimiz bu platformdan yararlanarak hem XDR avantajlarından yararlanabiliyor hem de işletmelerinde ‘Sıfır Güven’ stratejisini hızla hayata geçirebiliyorlar. Bu noktada Axoft’un deneyimlerinin bundan sonraki süreçlerde bize yardımcı olacağına inanıyoruz.axoft’un Hızlı büyüme politikası ve siber güvenlik çözümlerindeki hakimiyeti, WatchGuard olarak bizi Türkiye pazarındaki ikinci distribütörümüz Axoft olmaya motive etti.” bir açıklama yapar.

“Axoft Portföyünü WatchGuard Ürünleri İle Genişletiyor”

İki şirket arasında işbirliği WatchGuard çalışmalarıyla portföylerini geliştirmeye devam ettiklerini belirten Axoft Türkiye Ülke Müdürü Bahar Pınarlı, “Kurumsal varlıkların hem iç hem de dış etkenlerden etkin ve verimli bir şekilde korunması için tüm bilgi sistemlerinde koordinasyon içinde çalışmak gerekiyor. tehditler. Bunlar, ağ güvenliği, çoklu kimlik doğrulama, veri güvenliği ve Wi-Fi güvenliği gibi birçok alt kategoriyi içerir. Axoft olarak kurumlara bütüncül bir siber güvenlik denetimi sağlamak için WatchGuard çalışmalarıyla ürün portföyümüzü geliştirmeye devam ediyoruz. WatchGuard ile işbirliğimiz sadece bize fayda sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda müşterilerimizin ihtiyaç duydukları çözümlere ulaşmasını kolaylaştıracaktır.” terimleri kullanır.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu