Haber

AK Parti Gemlik ilçe teşkilatı istifa etti

BURSA – AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz, sosyal medya hesabından ilçe başkanlığından istifa ettiklerini duyurdu. Yılmaz, istifa nedeninin aday seçim sürecinde ilçe teşkilatının dikkate alınmaması olduğunu belirtti.

AK Parti’nin aday seçim süreci Bursa’da devam ediyor. Cuma (yarın) kentte olacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilçelerin belediye başkan adaylarını açıklayacak. Bu süreçte partinin Gemlik ilçe teşkilatından istifa geldi. AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz, sosyal medya hesabından, “Aday seçim sürecinde yaşanan aksaklıklar ve ilçe teşkilatımızın hiçe sayılması nedeniyle ilçe yönetimi olarak istifa ettik. Biz her zaman partimizin ve partimizin askeriyiz. Görev yaptığımız süre içerisinde ilçemizin sorunlarını analiz edeceğiz.” “Bu noktada birlikte çalıştığımız kurumsal yöneticilerimize, STK’larımıza ve tüm çalışanlarımıza, konu Gemlik olunca sorumluluk almaktan çekinmeyen, hepimizin tanıdığı değerli iş adamlarımıza teşekkür ederiz. “

AK Parti’nin Gemlik ilçesi için aday göstereceği adaylar arasında eski Milletvekili Zafer Işık’ın da adı geçiyor. Zafer Işık, TBMM’de bütçe görüşmeleri sırasında çıkan kavgada DÜZGÜN Partisi Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’e yumruk attı, Örs yoğun bakıma kaldırıldı.

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu