Haber

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Fuat Alpaslan: Her alanda ürettiklerimiz gelecek yüzyılı belirledi

BURSA (İGFA) –AK Parti’den 14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili seçimleri için. Bursa 2.Bölge 7.likaday Fuat AlpaslanİGF TV ve Hepsi Duysun TV’nin ortak yayınında yer alan Odak Noktası programına konuk oldu.

Milletvekili adayı Alpaslan moderatörlüğünde Merve Özdemir ÇevikIGF Genel Lideri ve Baş Editörü Herkes Duyuyor mesut demir‘ın sorularını yanıtladı.

14 Mayıs’ta seçimlerin çok rahat sonuçlanacağına inandığını ve ikinci tura kalmayacağını belirten AK Parti Bursa Milletvekili adayı Fuat Alpaslan, bunu sahada net olarak gördüğünü söyledi.

“Türkiye ARTIK ÜRÜNLERİYLE MASALARDA SÖZ SAHİBİ”

AK Parti’nin sanayi ve teknolojiye yaptığı yatırımları değerlendiren Alpaslan, üretimi Bursa’da gerçekleştirilen yerli ve milli otomobil Togg’un Türkiye’nin gururu olduğunu belirterek, “AK Parti olarak ürettiğimiz her şeyle gurur duyuyoruz. Yetmez mi, yetmez, nasıl bir şeyi daha güçlü, daha iyi yaparız diye uğraşıyoruz, savunma sanayinde de akıl almaz bir üretim düzeyine sahibiz, ikinci gördüğümüz bir ülkeden artık masada söz sahibiyiz. Düne kadar üçüncü sınıf muamele ve daha iyilerini ve yenilerini yapacağız” dedi.

Alpaslan, “Bu kişilerin kararını herkes duydu ve duyacak” diyen Alpaslan, “Kurulan bir koalisyon var, görüş yok. Bu koalisyon sadece Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı nasıl göndeririz üzerine kurulu bir koalisyon. O yüzden bu bölümü ciddiye bile almıyorum” dedi.

Fuat Alpaslan da kırsalla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“14 MAYIS’TA GELECEK ASIRLARIN GARANTİSİNİ VERİYORUZ”

Fuat Alpaslan, katıldığı programlarda ve saha çalışmalarında “Geçmişinize mi yoksa geleceğinize mi oy vereceksiniz” diye sorduğunu belirterek, “Geçmişinize oy verecekseniz zaten Sayın Erdoğan’ın yaptıklarını değerlendirerek oy verecekler” dedi. geleceğimizi düşünüp oy kullanacaksak uzay çağında yaşıyoruz onun için toggs üretiyoruz teknofest gençliği yaratıyoruz her alanda ürettiklerimiz gelecek yüzyılımızı belirliyor ne olursa olsun 14 Mayıs’ta bu ülkede geçmişte yapılanları, gelecekte ortaya konulan projeleri sandık başına giderken düşünmek, gelecek yüzyıl çalınmasın diye AK Parti hükümetine oy vereceğiz. Yüzyıllarının geleceğini garanti edecekler” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu